Кафе Матине

Поканете ни да организираме за Вас "Кафе Матине" или "Кафе Дегустация", а защо не и "Кафе тийм билдинг"!

Кафето е една от най-популярните и любими напитки в света. Ще Ви запознаем с интересни и любопитни факти от света на кафето – какъв плод е кафето, къде се отглежда, как да разберем кое кафе е хубаво, защо не трябва да пием дълго кафе, как се съхранява и приготвя...

Ще имате възможност да дегустирате различни видове кафе и да определите сами своя вкусов профил.

 

На "Чашка кафе" ще сплотите екипа си и ще разнообразите традиционния тийм билдинг през призмата на кафе игри и ситуации.

Докоснете се до тайните на кафето!

Чаено парти
Поканете ни да организираме за Вас "Чаено Парти" или "Дегустация на Чай", а защо не и "Чаен тийм билдинг" !
 

Хубавия чай е винаги на мода!
Ще Ви предствим най-интересните и полезни неща от света на чая - ще разберете защо го наричат "Елексир на живота", какво растение е чаят, видове чай и специфики на приготвяне, какво се променя когато добавяме в чая мляко, как се съхранява...

Ще имате възможност да дегустирате няколко вида висококачествен Чай – насипен чай "ESTO Premium Tea", чай от кралската колекция в копринени торбички на "Harney and Sons", както и "Art Tea" - едно ароматно произведение на изкуството, наречено цъфтящ чай.

Подобрете фирмените резултати като сплотите колектива с приятна Чаена церемония, ролеви игри, тематични чаени ситуации и много изненади.

Усетете магията на чая!