Овладей науката на приготовление

 
 

Дори и да разполагате с най-качествените кафени зърна, за да извлечете превъзходните вкусове и аромати на кафето, Вие се нуждаете от надежна техника за приготовление. Професионалните машини и оборудване, които предлагаме, са разработени на базата на дълогодишен опит и познания, които ще Ви позволят бързо и лесно да сътворите перфектната чаша с топла напитка, независимо дали за дома, офиса или вашето заведение.

ЕСТО Трейд, ексклузивният вносител на


Фрачино е всепризнат лидер сред производителите на капучино и еспресо кафе машини. Марката има доказан усет за иновации, благодарение на което тя изнася на пет континента. Висококвалифицираните инженери на Фрачино, осигуряват за Вас надеждността, която очаквате от подобен висок клас машини. Това е първата компания от този вид с престижния ISO 9001 стандарт за качество.

Избирайки кафе машина Fracino, Вие можете да бъдете сигурни, че купувате най-доброто!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerКомбинацията от ентусиазъм, опит, овладяване на иновативни технологии, страст за креативен дизайн и висококачествени материали, които са вложени в кафе машините - ни дават основание да твърдим, че предлагаме уникални продукти за българският пазар.

Серия традиционни професионални Кафе машини Fracino

Произведени са от най-добрата неръждаема стомана и са използвани най-съвременни производствени технологии и електроника. Проектирани са да задоволят всички предпочитания и вкусове. По света се ползват в оживени кафенета, бутикови хотели, барове и ресторанти. Страхотното кафе, което правят, гарантира високи печалби за търговците на дребно.Можете да избирате между 5 вида – Classic, Contempo, Romano, Bambino, Retro, които се предлагат във варианти с 1, 2, 3 или 4 групи и могат да са полуавтоматични или електронни.

Серия полупрофесионални
Кафе машини Fracino

Fracino произвеждат и гама от стилни полупрофесионални кафе машини за офиса и дома, които са допълнени с малки кафемелачки и бариста инструменти. Какъвто и тип да е Вашата любима кафе напитка - тъмно еспресо или пенесто капучино, Фрачино има точната кафемашина за Вас. Възможностите са безкрайни - Вие сте си бариста и можете да направите кафето си така, както Ви харесва! Можете да избирате между няколко модела – Piccino, Heavenly, Cherub, Little Gem. Специална екстра на модела Piccino е възможността да изберете цвета на своята кафемашина, така че да е в синхрон с Вашия декор.

Революция при Кафе машините - "Cybercino - bean to cup"

Представяме ви иновационната кафе машина Cybercino, която е носител на престижната награда - Caterer and Hotelkeeper Equipment & Supplies Excellence Award for technical innovation and expertise for 2009. Cybercino прецизно замества всички основни работни фукнции на бариста– кафемелачка и дозировка, пре-инфузия и мляко пенообразувател. Може да произвежда 200 еспресо или 120 капучино напитки всеки час с натискането на един бутон. Cybercino умело комбинира простота на употреба с постоянното качество и лекотата на почистване.


Серия професионални Кафе машини на газ

Фрачино предлага и адаптирани варианти на някои от най-добрите си модели във вариант работещи на газ. Конструирани са така,че да могат да работят на ток или на газ, което им осигурява несравнима гъвкавост и мобилност, като същевременно запазва голям обем продукция и професионално качество. Кафе машините на газ са идеални за мобилни устройства тип триколки и ванове, както и за еспресо "on the go". Предлагат се във варианти с 1 или 2 групи и могат да са полуавтоматични или електронни.


Fracino кафе машини с дизайн по поръчка

Възможност да персонализирате Вашата кафе машина и принадлежности - единственото ограничение е Вашето въображение! Съчетаване на инженерство от световна класа с модерен дизайн и творческа технология, даваща възможност на клиентите да избират по поръчка финалния вид за тяхната кафе машина и мелачка. Каквато и да е причината за индивидуалността - акцент в интериора, синхрон с дизайна, промотиране на марка или просто персонализация – Фрачино ще изпълни Вашето желание.

Fracino кафе мелачки и бариста аксесоари

Разгледайте и широката гама от Fracino кафе мелачки, които са произведени от най-високо качество и материали отговарящи на стандарта за качество, което позволява оптимално смилане на всеки един тип кафе. В допълнение можете да изберете и Вашите бариста аксесоари – дозаторни лъжички, темпери, канички, термометри... и други принадлежности.